FR | NL

E-SSENTIAL

SEPTEMBER 2017

De winter cocoonend doorbrengen in een comfortabel verwarmd huis, da’s pas zalig! Op de volgende pagina’s laat Facq je kennismaken met de tips van een expert om je verwarmingsketel klaar te maken voor de winter. We vertellen je alles over de voordelen van douche-wc’s en onthullen enkele nieuwe trends die van je badkamer een oase van welzijn maken. Een nummer om te verslinden dus!

COLOFON

Verantwoordelijke uitgever:
Facq,
Leuvensesteenweg 561, 1930 Zaventem
Verantwoordelijke magazine: Pascale Curias
Productie: Gicom

NIEUW!
Water, de kracht van het leven

Ziehier enkele nieuwe producten waarmee je water efficiënt gebruikt. Zo kan het eindelijk de plaats innemen die het verdient in de badkamer van je dromen!

LEES MEER >

VRAGEN STAAT VRIJ
Waterlekken

Water is meestal een bron van plezier, maar kan ook veel ellende veroorzaken. Daarom zou het handig zijn dat je meteen verwittigd wordt in geval van waterschade.

LEES MEER >

ONTMOETING
Je verwarming onderhouden

Wat zijn de voordelen van een goed onderhouden verwarmingsketel? Een ‘Groen Huis’- adviseur van Facq vertelt het ons. Zo is een lekker warme winter verzekerd!

LEES MEER >

TRENDS
De laatste trends

Ga jij voor een Scandinavische stijl, die de natuur en veel licht in de badkamer brengt? Of eerder voor een heel persoonlijke look, vol kleur en met veel motieven? De keuze is aan jou!

LEES MEER >

ONDER DE LOEP
douche-wc’s

Ook in het kleinste kamertje is er plaats voor luxe. Comfort en hygiëne, die twee gaan perfect samen! Facq stelt drie interessante douche-wc’s voor.

LEES MEER >

VOLGENS DE PROFESSIONAL
Een douche installeren

Als je je droomdouche gaat installeren, werk je best vanaf het begin met je installateur samen. Die kan ervoor zorgen dat wat je mooi en comfortabel vindt, technisch haalbaar is in jouw badkamer.

LEES MEER >

RONDLEIDING
bij Delpha

Wat is het verhaal achter Delpha, de kwalitatieve Franse badkamermeubelontwerper? Hervé Jacobs neemt je mee naar de Haute-Savoie om er alles over te weten te komen.

LEES MEER >

MEER WETEN OVER FACQ

Een product met eigen ogen bekijken? Het kunnen voelen, aanraken, vragen kunnen stellen? Facq en zijn partners antwoorden op al je vragen!

LEES MEER >

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up